Academy

Academy

De HOTflo Academy biedt u een grote diversiteit aan opleidingen aan. Van praktijkgerichte eendaagse Masterclasses tot een opleidingsprogramma van 10 maanden waarin u wordt opgeleid tot een volwaardig capaciteitsmanager. Met de opleidingen en trainingen van de HOTflo Academy blijft u vooroplopen in uw vakgebied en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op gebied van capaciteitsmanagement in de zorg! Bekijk hieronder de opleidingen die we aanbieden.

HOTflo Academy Trainingen

De TOPclass Hospital Capacity Management is een gevarieerd trainingsprogramma dat opleidt tot adviseur/manager integraal capaciteitsmanagement in ziekenhuizen.

Gedurende een intensief programma van tien maanden ontwikkelt u essentiële kennis en vaardigheden die vereist zijn voor een adequate uitoefening van deze functies. Het programma is opgebouwd uit drie onderdelen: Fundamentals, Practice en een Real Life Case.

De eerstvolgende TOPclass start in september 2018 > 

Naast onze publieke trainingen bieden we ook trainingen op maat aan. Praat eens met een van onze opleidingsdeskundigen. Op basis van uw wensen en behoeften kunnen we een programma op maat voor u samenstellen. Of het nu gaat om een MD-programma, een workshop capaciteitsmanagement voor artsen, professionaliseringsprogramma voor opnameplanners, een hei-dag of iets anders. Wij denken graag met u mee hoe we samen tot een optimale invulling van zo’n programma komen.

Meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op >