ICM netwerk

ICM netwerk

  • Blijft u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot integraal capaciteitsmanagement?
  • Houdt u ervan geïnspireerd te worden, anderen te inspireren of kennis en ervaringen te delen?
  • Bent u benieuwd naar de best practice van andere ziekenhuizen?
  • Vindt u het belangrijk om uw horizon te verbreden, oude tradities los te laten en uw expertise verder uit te breiden?
  • En last but not least, wilt u een belangrijke rol spelen in de groei van uw ziekenhuis?

Netwerk Integraal Capaciteitsmanagement
Word lid van het ICM Netwerk! De ultieme kans om kennis te delen met als doel expertiseontwikkeling in ziekenhuizen verder te stimuleren en bevorderen. Het zorglandschap is volop in beweging en productiedaling in Nederlandse Ziekenhuizen illustreert dat de vraag naar zorg geen zekere factor is. De regels van het spel zijn veranderd en stellen nieuwe eisen aan capaciteitsmanagement in ziekenhuizen. Hoe gaat u met deze veranderingen om? Houdt u zich liever vast aan vertrouwde traditionele methodieken en kijkt u vanaf de zijlijn toe? Of gaat u liever gezamenlijk met collega’s aan de slag met het creëren van een cultuur waarin continu verbeteren centraal staat? Dan past u perfect binnen het Netwerk Integraal Capaciteitsmanagement.

Wat kunt u verwachten?
Performation HOTflo organiseert een aantal keer per jaar een event binnen het Netwerk Integraal Capaciteitsmanagement. Dit kan variëren van een workshop tot een werkbezoek. Primaire doelstellingen van het netwerk zijn kennis- en ervaringen delen, inspiratie opdoen, discussiëren over toekomstperspectieven en actualiteiten, expertise ontwikkelen en het verbreden van uw horizon gezamenlijk met collega’s van verschillende ziekenhuizen. Naast de netwerkbijeenkomsten kunt u lid worden van onze LinkedIn Groep genaamd Netwerk Integraal Capaciteitsmanagement. Op het forum zullen frequent interessante stellingen geplaatst worden waar u met andere leden over kunt discussiëren. Ook kunt u hier zelf stellingen en vragen op plaatsen waarover u met andere leden kunt discussiëren.

Voor wie is het netwerk bedoeld?
Het Netwerk Integraal Capaciteitsmanagement is uitsluitend bedoeld voor functionarissen in ziekenhuizen, zoals managers zorglogistiek, lijnmanagers, stafadviseurs, beleidsmedewerkers en kwaliteitsmedewerkers die zich dagelijks bezig houden met- en geïnteresseerd zijn in complexe vraagstukken op het gebied van capaciteitsoptimalisatie.

Programma Netwerk ICM
Vanuit het netwerk ICM zijn we continu bezig met het opzetten van een inspirerend programma voor onze leden. Door middel van berichten via onze groep op Linkedin en onze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden over de nieuwste events en ontwikkelingen. Bekijk ook eens onze Events Pagina voor meer informatie over (toekomstige) events.

Hoe wordt u lid van het netwerk?
Wilt u op de hoogte blijven van de meest actuele onderwerpen inzake integraal capaciteitsmanagement, uw expertise verder uitbreiden en ervaringen graag delen met anderen? Word dan nu lid van het Netwerk Integraal Capaciteitsmanagement door het aanmeldformulier op deze pagina in te vullen. Na het correct invullen van het formulier wordt u via e-mail op de hoogte gehouden van bijeenkomsten.